برنامه دویست و سی و یکم

نظریه سیاسی در قانون اساسی آمریکا و رابطه آن با احزاب سیاسی

این سخنرانی در سال ۱۳۸۰ و به زبان انگلیسی همراه با ترجمه فارسی ایراد شده است. پروفسور اشنک در بخش اول این سخنرانی کلیاتی پیرامون قانون اساسی آمریکا، عناصر شکل دهنده تفکر سیاسی حاکم بر قانون اساسی، استقلال قضایی، صلاحیت ریاست جمهوری و. . ارائه می‌نمایند و ضمن اشاره به خواستگاه این عناصر سه‌گانه (حاکمیت مردم، حاکمیت قانون و تفکر رقابتی) که به قرن ۱۷ میلادی بر می‌گردد، آن‌ها را بعضا متعارض می‌دانند. همچنین ایشان در بخش دوم سخنرانی خود به تاریخچه شکل گیری و جهت گیری فعالترین حزب‌های سیاسی آمریکا (جمهوری خواه و دموکرات) اشاره می‌نمایند و تغییر و تحول آن‌ها را به بحث می‌گذارند. در اثنای بحث نیز سوالاتی طرح می‌گردد که پروفسور اشنک پاسخ می‌گویند. مترجم فارسی این سخنرانی دکتر سید محمود موسوی (عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم است) است.
علوم سیاسی
نظریه سیاسی در قانون اساسی آمریکا و رابطه آن با احزاب سیاسی