
«برنامه ۱۶۷» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
حجت الاسلام ادیب در این سخنرانی ضمن معرفی اجمالی شخصیت و جایگاه علمی ابن تیمیه، گرایش شدید به متن نگری و حدیث گرایی را از ویژگیهای بارز او میدانند و بیان میدارند که با توجه به آثار به جا مانده از وی، خاصه کتاب «الرّد علی المنطقیین»، نقدهای ابن تیمیه به علم منطق، ناشی از یک دینداری حدیث گرایانه منعطف به آرای قرن اول اسلامی است. همچنین ایشان آثار ابن تیمه را با وجود بهره مندی وی از قوت حافظه و نیز کثرت مطالعه، از نظر سیاق قابل نقد دانسته و معتقدند که آثار وی دارای اسلوب واحد نیست و مشوش است. استاد ادیب در ادامه با طرح نقدهای ابن تیمیه در رابطه با مباحث منطقی از جمله حد، قیاس و… نظرات وی را مورد نقد و بررسی قرار میدهند. بخش پایانی برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.

نشست علمی معرفی کتاب: «چیستی زبان دین از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» برگزار می گردد
به اطلاع می رساند، نشستی علمی پیرامون معرفی کتاب: «چیستی زبان دین از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» به همت مرکز مطالعات قرآن دانشگاه مفید و با همکاری

«برنامه ۱۶۶» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
این برنامه در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است. دکتر میرموسوی در این سخنرانی با اشاره به همپوشانی بحث سه مقوله دین و دموکراسی، دین و دولت و قانون و شریعت، نقطه جدال را استقلال یا عدم استقلال قانون از شریعت و فهم متفاوت از دین بیان میکنند. ایشان در ادامه با ورود به مفهومشناسی و بیان سیر تاریخی نظریات پیرامون دو حوزه قانون و شریعت، دیدگاههای مختلف را بیان کرده و تحلیل مینمایند. بخش پایانی برنامه نیز به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.

انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه مفید برگزار می شود
با توجه به فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید، دفتر مدیریت خدمات دانشجویی در نظر دارد جهت تشکیل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه مفید، انتخابات این نهاد دانشجویی را برگزار نماید.

هفته وحدت بر همه مسلمانان جهان تبریک و تهنیت باد
پیامبر رحمت (ص) فرمودند: تمامی مسلمانان با هم برادر هستند و هیچ کس بر دیگری برتری ندارد، مگر به واسطه تقوایش. (نهج الفصاحه، حدیث ۳۱۱۲)

«برنامه ۱۶۵» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
سخنرانان در این برنامه که در سال ۱۳۹۱ برگزار شده است، ضمن بررسی تاریخی، فقهی و حقوقی نهاد حضانت، زوایای مختلف آن از جمله مفهوم شناسی، مصلحت کودک، تبعیت طفل از ابوین، حق و تکلیف والدین، اطفال نامشروع، نقش ولی، حریم خصوصی کودک، نمایندگی حقوقی مادر طفل و. . را به بحث میگذارند و با استناد به اسناد بین المللی و قوانین داخلی برخی چالشهای این نهاد حقوقی را نقد و بررسی مینمایند. همچنین در این برنامه آقای دکتر منیر صفی الدین، رئیس اسبق دفتر نمایندگی یونیسف در ایران (۱۳۹۱) مباحثی پیرامون حضانت و اصول حاکم بر رفتار با کودک با استناد به منابع اسلامی و اسناد بین المللی مطرح مینمایند.