فرارسیدن سالروز شهادت امام حسنعسکری (ع) را تسلیت عرض مینماییم
امام حسنعسکری علیهالسلام فرمودند: حقّ و حقیقت را هیچ صاحب مقام و عزیزی ترک و رها نکرد مگر آن که ذلیل و خوار گردید، همچنین هیچ
– شرایط و ضوابط دریافت وام صندوق رفاه
به اطلاع دانشجویان گرامی متقاضی وام شهریه صندوق رفاه وزارت علوم میرساند، شرایط اعطای این وام طبق سنوات گذشته توسط دفتر خدمات دانشجویی فراهم شده است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به فایل زیر مراجعه نمایید.
ارسال مدارک صلاحیت عمومی (پذیرفته شدگان آزمون اختصاصی طلاب و استعدادهای درخشان)
به اطلاع دانشجویان عزیزی که برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ از دو طریق آزمون اختصاصی طلاب و استعدادهای درخشان، در دانشگاه مفید پذیرفته شده اند می رساند، طبق روال اداری معاونت آموزشی دانشگاه، مدارک صلاحیت عمومی دانشجویان باید بر اساس زمانبندی مقرر به دانشگاه تحویل گردد. لطفا جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه فرمایید.
«برنامه ۱۶۷» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
حجت الاسلام ادیب در این سخنرانی ضمن معرفی اجمالی شخصیت و جایگاه علمی ابن تیمیه، گرایش شدید به متن نگری و حدیث گرایی را از ویژگیهای بارز او میدانند و بیان میدارند که با توجه به آثار به جا مانده از وی، خاصه کتاب «الرّد علی المنطقیین»، نقدهای ابن تیمیه به علم منطق، ناشی از یک دینداری حدیث گرایانه منعطف به آرای قرن اول اسلامی است. همچنین ایشان آثار ابن تیمه را با وجود بهره مندی وی از قوت حافظه و نیز کثرت مطالعه، از نظر سیاق قابل نقد دانسته و معتقدند که آثار وی دارای اسلوب واحد نیست و مشوش است. استاد ادیب در ادامه با طرح نقدهای ابن تیمیه در رابطه با مباحث منطقی از جمله حد، قیاس و… نظرات وی را مورد نقد و بررسی قرار میدهند. بخش پایانی برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
نشست علمی معرفی کتاب: «چیستی زبان دین از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» برگزار می گردد
به اطلاع می رساند، نشستی علمی پیرامون معرفی کتاب: «چیستی زبان دین از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» به همت مرکز مطالعات قرآن دانشگاه مفید و با همکاری
«برنامه ۱۶۶» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
این برنامه در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است. دکتر میرموسوی در این سخنرانی با اشاره به همپوشانی بحث سه مقوله دین و دموکراسی، دین و دولت و قانون و شریعت، نقطه جدال را استقلال یا عدم استقلال قانون از شریعت و فهم متفاوت از دین بیان میکنند. ایشان در ادامه با ورود به مفهومشناسی و بیان سیر تاریخی نظریات پیرامون دو حوزه قانون و شریعت، دیدگاههای مختلف را بیان کرده و تحلیل مینمایند. بخش پایانی برنامه نیز به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.