نشست علمی «معیارهای تعیین مصلحت كودك» در دانشگاه مفید برگزار شد
نشست علمی «معیارهای تعیین مصلحت كودك» در دانشگاه مفید برگزار شد اولین نشست از سلسله مباحث حقوق كودك و آموزههای اسلامی با عنوان «معیارهای تعیین مصلحت
«برنامه ۱۷۷» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر حبیبی مُجنده در این سخنرانی ضمن اشاره به وضعیت کشورهای در حال توسعه در رابطه بیماریهای واگیردار، یکی از چالشهای اساسی این کشورها را رابطه مستقیم قیمت دارو و مسئله حق اختراع عنوان مینمایند. ایشان در ادامه با شرح موادی از اعلامیه ۲۰۰۱ دوحه و نیز موافقتنامه «TRIPS»، مسائلی از جمله، مجوز اجباری و رابطه آن با حق اختراع؛ ضوابط صدور مجوز اجباری تولید دارو و … را به بحث میگذارند. بخش پایانی برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
– ساعت کاری کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه مفید در ایام امتحانات پایان ترم
به اطلاع اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز دانشگاه مفید میرساند، با توجه به نزدیک شدن امتحانات پایان ترم، کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه جهت افزایش سطح خدمات و ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی بیشتر بزرگواران، در طول ایام برگزاری امتحانات (از شنبه ۱۷ دی ماه الی چهارشنبه ۵ بهمن ماه) از ساعت ۰۷:۳۰ الی ۱۸:۰۰ با رعایت پروتکلهای بهداشتی آماده ارائه خدمات است. علاوه بر این، کتابخانه و مرکز اسناد در دو روز پنجشنبه ۲۲ و پنجشنبه ۲۹ دی ماه از ساعت ۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برای ارائه خدمت به مراجعان محترم برقرار خواهد بود.
نشست علمی «طرحی نو در نظام مندی کلام اسلامی» در دانشگاه مفید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، نشست علمی «طرحی نو در نظام مندی کلام اسلامی» روز سه شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ به همت مرکز مطالعات قرآن و دپارتمان الهیات دانشگاه مفید برگزار شد.
– شرط صدور کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم
به اطلاع دانشجویان محترم میرساند، با توجه به نزدیک شدن ایام امتحانات پایان ترم اول (سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲) کارت ورود به جلسه امتحان تنها در صورت تسویه شهریه ترم صادر خواهد شد. لذا دانشجویان عزیز در صورتعدم تسویه بدهی شهریه، از مراجعه حضوری به امور مالی و … خودداری فرمایند.
«برنامه ۱۷۶» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر سبحانی در این سخنرانی که در سال ۱۳۸۶ و در چهارمین همایش بین المللی حقوق بشر دانشگاه مفید ایراد نموده اند، ضمن واکاوی جایگاه دو اصل عدالت و مساوات (تساوی) در حقوق بشر، این دو را از نظر مفهومی و نیز کارکردی مورد بررسی قرارداده و تفاوتهای عمدهشان را بیان مینمایند. همچنین ایشان اظهار میدارند که در دین اسلام، اصل، عدالت است و مساوات را باید در چارچوب عدالت فهم نمود. در پایان برنامه نیز سوالات و نقدهایی از سوی حضار مطرح میگردد که دکتر سبحانی پاسخ میگویند.