«برنامه ۱۶۹» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد.

دکتر موسوی کریمی در این برنامه که در سال ۱۴۰۱ و در رابطه با معرفی کتاب تالیفی ایشان با عنوان: «چیستی زبان دین از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» برگزار شده، در ابتدا با بیان مقدماتی در مورد چیستی زبان دین، دلایل خویش را در رد رویایی بودن این زبان بیان نموده و با بررسی برخی یافته‌های علوم تجربی جدید و نظریات فلاسفه و متکلمان اسلامی و غربی مرتبط با بحث، دلایلی را له غیر رویایی بودن زبان دین ارائه می‌نمایند و در ادامه توضیحاتی پیرامون محتوای کتاب و چرایی انتخاب مطالب موجود در آن ارائه می‌دهند. بخش پایانی برنامه نیز به پرسش و پاسخ و بررسی نقدهای حضار اختصاص دارد.

– شرایط و ضوابط دریافت وام صندوق رفاه

به اطلاع دانشجویان گرامی متقاضی وام شهریه صندوق رفاه وزارت علوم می‌رساند، شرایط اعطای این وام طبق سنوات گذشته توسط دفتر خدمات دانشجویی فراهم شده است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به فایل زیر مراجعه نمایید.

ارسال مدارک صلاحیت عمومی (پذیرفته شدگان آزمون اختصاصی طلاب و استعدادهای درخشان)

به اطلاع دانشجویان عزیزی که برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ از دو طریق آزمون اختصاصی طلاب و استعدادهای درخشان، در دانشگاه مفید پذیرفته شده اند می رساند، طبق روال اداری معاونت آموزشی دانشگاه، مدارک صلاحیت عمومی دانشجویان باید بر اساس زمانبندی مقرر به دانشگاه تحویل گردد. لطفا جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه فرمایید.