«برنامه ۱۸۷» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر فیض در این سخنرانی که در سال ۱۴۰۱ و در ششمین سالگرد ارتحال مؤسس دانشگاه مفید حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی (ره) ایراد نموده اند، با انتقاد از محدود نمودن منطقة الفراغ به بهانههایی از جمله احتیاط و مصلحت، ضرورت پاسداری از حلالهای شرعی را با استناد به سیره انبیای گذشته، قرآن و روایات اسلامی مورد بررسی قرار داده و بر اهمیت دوری از جهل و خرافه و حفظ حریم مجوزهای الهی تاکید مینمایند.
انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد (۱۴۰۳-۱۴۰۲)
قابل توجه متقاضیان محترم تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه مفید در سال تحصیلی (۱۴۰۳-۱۴۰۲)، برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به انتخاب رشته (اینجا) کلیک نمایید:
قهرمانی تیم Moot court دانشگاه مفید در مسابقات سال ۱۴۰۲
🔻تیم موت کورت دانشگاه مفید متشکل از آقایان حسن قاسم زاده، سید علی سجادی، مرتضی فروزان فر و سرکار خانم فاطمه قنبری در مسابقات موت کورت دانشگاه شیراز، پس از غلبه بر تیمهایی از دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه تهران، به مرحله فینال راه یافته و در مرحله فینال با پیروزی در مقابل تیم دانشگاه شاهد، به مقام قهرمانی دست یافت.
نشست علمی: بررسی کتاب «تشیّع در آمریکا» در دانشگاه مفید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، نشستی علمی پیرامون کتاب «تشیّع در آمریکا» روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ با همکاری معاونت پژوهشی و مرکز مطالعات قرآن در محل دانشگاه مفید به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
اطلاعیه مصاحبه رشته های مقطع دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲
ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم مقطع دکتری، لطفا برای اطلاع از شرایط و ضوابط و نیز ثبت نام مصاحبه رشته های مقطع دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه مفید، بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
«برنامه ۱۸۶» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
این برنامه در سال ۱۳۹۴ برگزار شده است. در این برنامه ابتدا دکتر فنایی (نویسنده کتاب) شمایی کلی از موضوع و محتوای کتاب ارائه میدهند و رابطه امر و نهی خدای ادیان ابراهیمی با اخلاق را سوال اصلی کتاب عنوان مینمایند. همچنین ایشان توضیحاتی پیرامون رابطه اخلاق و دین و وابستگی و استقلال و نیز تقدم و تأخر آنان به بحث میگذارند. دکتر رهایی نیز در نقد این کتاب، ارائه بحث در فضای غیر تعبدی، تأکید بر اخلاقگرایی در استنباط فقیهانه و تمرکز بر تقریب اخلاق سکولار و اخلاقی دینی را از جمله مزایای کتاب و مواردی مانندعدم اثبات برخی ادعاها، تردد بین اخلاق فردی و اجتماعی، مشخص نبودن مقصود و ملاک در برخی فرازها و ابهام مفهومی برخی عبارات را از نکات قابل نقد در این کتاب عنوان مینمایند.