نشست علمی: بررسی کتاب «تشیّع در آمریکا» در دانشگاه مفید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، نشستی علمی پیرامون کتاب «تشیّع در آمریکا» روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ با همکاری معاونت پژوهشی و مرکز مطالعات قرآن در محل دانشگاه مفید به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
اطلاعیه مصاحبه رشته های مقطع دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲
ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم مقطع دکتری، لطفا برای اطلاع از شرایط و ضوابط و نیز ثبت نام مصاحبه رشته های مقطع دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه مفید، بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
«برنامه ۱۸۶» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
این برنامه در سال ۱۳۹۴ برگزار شده است. در این برنامه ابتدا دکتر فنایی (نویسنده کتاب) شمایی کلی از موضوع و محتوای کتاب ارائه میدهند و رابطه امر و نهی خدای ادیان ابراهیمی با اخلاق را سوال اصلی کتاب عنوان مینمایند. همچنین ایشان توضیحاتی پیرامون رابطه اخلاق و دین و وابستگی و استقلال و نیز تقدم و تأخر آنان به بحث میگذارند. دکتر رهایی نیز در نقد این کتاب، ارائه بحث در فضای غیر تعبدی، تأکید بر اخلاقگرایی در استنباط فقیهانه و تمرکز بر تقریب اخلاق سکولار و اخلاقی دینی را از جمله مزایای کتاب و مواردی مانندعدم اثبات برخی ادعاها، تردد بین اخلاق فردی و اجتماعی، مشخص نبودن مقصود و ملاک در برخی فرازها و ابهام مفهومی برخی عبارات را از نکات قابل نقد در این کتاب عنوان مینمایند.
دریافت کارت شرکت در آزمون اختصاصی دانشگاه مفید (ویژه طلاب) ۱۴۰۲
به اطلاع متقاضیان فرهیخته شرکت در آزمون اختصاصی دانشگاه مفید می رساند، کارت شرکت در این آزمون از طریق سامانه آزمون قابل دریافت است. لطفا برای ورود به سامانه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
«برنامه ۱۸۵» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر فرجادی در این سخنرانی با دستهبندی انواع مهاجرت نخبگان، مهاجرت داخل به داخل را مهمتر از مهاجرت داخل به خارج عنوان میکنند. ایشان با اشاره به تاثیر انقلاب الکترونیک و خاصه بسط بسترهای اینترنتی، آگاهی مهاجران از امتیازات مقصد را در پدیده مهاجرت بسیار با اهمیت میدانند. دکتر فرجادی در ادامه بحث خود، با ارائه آمارهایی مهاجرت را خاص کشور ایران ندانسته و بیان میدارند که کشورهایی مانند انگلستان نیز با این پدیده مواجه اند. همچنین ایشان انواع دیدگاههای موجود در باب مهاجرت نخبگان را در این سخنرانی مورد بررسی قرار میدهند.
فرارسیدن روز معلم و پاسداشت مقام استاد را گرامی می داریم
رسول اکرم صلّی الله علیه و آله میفرمایند:«اَلْجُلُوسُ ساعَةً عِنْدَ مُذاكَرَةِ الْعِلْمِ خَيْر لَكَ مِنْ عِبادَةِ سَنَةٍ، صِيام نَهارِها، وَ قِيامِ لَيْلِها» يك ساعت در جلسه