«برنامه ۱۹۴» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر شیواپور در این سخنرانی که در سال ۱۴۰۲ ایراد نموده اند، تاریخچه بحث را در آثار علمای گذشته و معاصر بیان مینمایند و در ادامه ضمن بررسی ادله ارائه شده، با نظر به آثار شهید بهشتی بحث خویش را پی میگیرند.
– آیین رفتاری اساتید دانشگاه مفید
به منظور تحقّق اهداف عالیۀ مندرج در اساسنامۀ دانشگاه مفید و منویّات مؤسس فقید این بنیان، آیت الله العظمی سیّدعبدالکریم موسوی اردبیلی (رضوان الله تعالی علیه) و همچنین به منظور بهبود، ارتقاء و دستیابی به بالاترین سطح استانداردهای علمی و اخلاقی، اساتید دانشگاه مفید خود را پایبند به این آیین رفتاری می دانند. آیین پیشرو برپایۀ اصول اخلاق حرفهای و اسلامی تدوین شده و شامل کلیّۀ اساتید، اعم از اعضای هیأت علمیِ دپارتمان ها، اساتید مدعو و سایر افرادی که به نحوی در امر آموزش دانشجویان دخیل هستند، میگردد.
انتخاب دوفصلنامه بینالمللی «حقوق بشر» دانشگاه مفید بهعنوان نشریه برتر جشنواره فارابی در سال ۱۴۰۲
انتخاب دوفصلنامه بینالمللی «حقوق بشر» دانشگاه مفید بهعنوان نشریه برتر جشنواره فارابی در سال ۱۴۰۲ به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، «دوفصلنامه بین المللی حقوق بشر»
عدم ارائه خدمات عمومی کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه مفید تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۲
عدم ارائه خدمات عمومی کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه مفید تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۲ اساتید محترم، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز به اطلاع میرساند، با
«برنامه ۱۹۳» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر متولی زاده اردکانی در این سخنرانی که در سال ۱۳۹۰ ایراد نموده اند، با اشاره به اینکه اولین پایان نامه مربوط به تاثیر ژنتیک بر بزهکاری در کشور ایران در دانشگاه مفید انجام شده است، عنوان میکنند که بدون فهم چیستی دانش ژنتیک، نمیتوان به ارتباط آن با علوم انسانی خصوصا شاخههای حقوق و روانشناسی و… پرداخت. ایشان در ادامه با ذکر تاریخچهای از دانش نوین ژنتیک، نمونههایی از اشارات متون دینی و فرهنگی نظیر آثار شاعران را بیان نموده و از آنها با عنوان اعتقاد گذشتگان به دانش ژنتیک یاد میکنند و رفتار، شخصیت و حتی گرایشهای علمی و هنری افراد را ناشی از تاثیر ژنهای آنان میدانند. همچنین در بخشی از این سخنرانی به خطرات و مزایای این دانش بنیادین در رابطه با زندگی انسان میپردازند. بخش پایانی این برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
ولادت با سعادت امام موسی کاظم (ع) تبریک و تهنیت باد
امام کاظم (ع) فرمودند: تمام علوم جامعه را در چهار مورد شناسائى کرده ام: اوّلین آن ها اینکه پروردگار و آفریدگار خود را بشناسى و نسبت