سومین دوره موت کورت ملّی حقوق کیفری دانشگاه مفید برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، سومین دوره مسابقه ملی موت‌کورت (شبیه‌سازی دادگاه) تحت عنوان: «موت کورت ملی حقوق کیفری مفید» با موضوع: «جرایم علیه اشخاص»، به همت انجمن علمی حقوق و کلینیک حقوقی این دانشگاه در خردادماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

برگزاری چهاردهمین کمیسیون موارد خاص (روز دوشنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۳)

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، چهاردهمین کمیسیون موارد خاص دانشجویان دانشگاه مفید، روز دوشنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۳ در معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار می‌گردد. از این رو دانشجویان محترمی که قصد ارسال درخواست به این کمیسیون را دارند، باید کلیه درخواست‌های خود، اعم از تمدید سنوات تحصیلی، مرخصی ترم، مشروطی، مهمانی، انتقالی و… را همراه با مستندات، تا ساعت ۲۴:۰۰ روز جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳ در سامانه «سجاد» ثبت نمایند.

پذیرش بدون کنکور استعدادهای درخشان در دانشگاه مفید ۱۴۰۳ (کارشناسی ارشد و دکتری)

به اطلاع می‌رساند، دانشگاه مفید در سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴ از بین دانشجویان ممتاز (استعداد درخشان) برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید: