«برنامه ۲۰۰» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
دکتر موسوی کریمی در این سخنرانی که در سال ۱۳۹۸ ایراد نموده اند، ضمن اشاره به دو بحث رئالیزم و آنتی رئالیزم، انواع رئالیزم را برشمرده و به شرح کلی رئالیزم عام میپردازند. ایشان در ادامه واقع گرایی علمی و مباحث پیرامون وجود و سطوح مختلف آن را به بحث گذاشته و دیدگاههای مختلف را در این باب مورد مداقه قرار میدهند.
هفته وحدت بر تمامی مسلمین جهان مبارک باد
وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا ۚ وَاذکُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَیکُم إِذ کُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا وَکُنتُم عَلیٰ شَفا حُفرَةٍ مِنَ النّارِ فَأَنقَذَکُم مِنها ۗ کَذٰلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَکُم آیاتِهِ لَعَلَّکُم تَهتَدونَ (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۰۳)
ساعات کاری کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه مفید در سال تحصیلی جدید
ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳، به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان عزیز میرساند جهت افزایش سطح خدمات و ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی بیشتر گرامیان از امکانات کتابخانه و مرکز اسناد، ساعت کاری این واحد از روز شنبه مورخ ۰۸/مهرماه/۱۴۰۲ از ساعت ۰۷/۳۰ الی ۱۷:۳۰ خواهد بود.
ارسال مدارک صلاحیت عمومی (آزمون اختصاصی و استعدادهای درخشان ورودیهای ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳)
به اطلاع دانشجویان محترم پذیرفته شده در دانشگاه مفید از دو طریق آزمون اختصاصی و استعدادهای درخشان (ورودیهای ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳) میرساند، جهت تکمیل مدارک صلاحیت عمومی باید فرم زیر مطابق با راهنما تکمیل و حد اکثر تا روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۱۹ ارسال گردد.
آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مبارک باد
آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ را به محضر اساتید معزز و دانشجویان ارجمند دانشگاه مفید تبریک و تهنیت عرض مینماییم و به روان پاک مؤسس گرانقدر و آیندهنگر دانشگاه حضرت آیت الله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی (قدس سره) و اساتید فقید دکتر ناصر قرباننیا، دکتر محمدنقی نظرپور و دکتر سید ابراهیم موسوی درود میفرستیم.
«برنامه ۱۹۹» رادیو اینترنتی دانشگاه مفید منتشر شد
حجت الاسلام ورعی در این سخنرانی که در سال ۱۴۰۲ ایراد نموده اند، ضمن بیان کلیاتی پیرامون چیستی و شرایط فریضه امر به معروف و نهی از منکر، این آموزه اسلامی را از دیدگاه آیت الله العظمی موسوی اردبیلی (ره)، شهید آیت الله دکتر بهشتی و امام موسی صدر به بحث میگذارند. ایشان نگاه کلی این سه شخصیت حوزوی نسبت به این فریضه الهی را همسان دانسته، اما بیان میدارند که مطابق آثار و آنچه از سخنرانیهای ایشان بر میآید نگاه موسس دانشگاه مفید نگاهی فقهی، نگاه شهید بهشتی نگاهی قرآنی و نگاه امام موسی صدر به این مسئله نگاهی اجتماعی است.