حجت الاسلام ورعی در این سخنرانی که در سال ۱۴۰۲ ایراد نموده اند، ضمن بیان کلیاتی پیرامون چیستی و شرایط فریضه امر به معروف و نهی از منکر، این آموزه اسلامی را از دیدگاه آیت الله العظمی موسوی اردبیلی (ره)، شهید آیت الله دکتر بهشتی و امام موسی صدر به بحث می‌گذارند. ایشان نگاه کلی این سه شخصیت حوزوی نسبت به این فریضه الهی را همسان دانسته، اما بیان می‌دارند که مطابق آثار و آنچه از سخنرانی‌های ایشان بر می‌آید نگاه موسس دانشگاه مفید نگاهی فقهی، نگاه شهید بهشتی نگاهی قرآنی و نگاه امام موسی صدر به این مسئله نگاهی اجتماعی است.

برگزاری سومین کمیسیون موارد خاص در نیمسال جدید (روز دوشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۲)

ضمن عرض تبریک آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، اولین کمیسیون موارد خاص دانشجویان دانشگاه مفید در نیمسال جدید، روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۲ در معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار می‌گردد.

ثبت نام خوابگاه‌های دانشگاه مفید در ترم پاییز ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

به اطلاع دانشجویان محترم آقا و خانم شاغل به تحصیل در دانشگاه مفید می‌رساند، بازه زمانی ثبت نام خوابگاه‌های دانشگاه برای ترم پاییز، از تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ و حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۰ است و شروع به کار خوابگاه‌ها (اسکان) از ساعت ۱۶:۰۰ روز جمعه ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ خواهد بود. لطفا پیش از این زمان، به خوابگاه‌ها مراجعه ننمایید.

آغاز سال تحصیلی از سوم مهرماه ۱۴۰۲

به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان گرامي دانشگاه مفید می رساند، بنا بر اعلام وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، آغاز سال تحصیلی جدید و برگزاری كليه کلاس های درسي دانشگاه، از روز دوشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۲ خواهد بود. معاونت آموزش

برگزاری دومین کمیسیون موارد خاص در نیمسال جدید (روز دوشنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۲)