این سخنرانی در سال ۱۳۸۰ و به زبان انگلیسی همراه با ترجمه فارسی ایراد شده است. پروفسور اشنک در بخش اول این سخنرانی کلیاتی پیرامون قانون اساسی آمریکا، عناصر شکل دهنده تفکر سیاسی حاکم بر قانون اساسی، استقلال قضایی، صلاحیت ریاست جمهوری و. . ارائه می‌نمایند و ضمن اشاره به خواستگاه این عناصر سه‌گانه (حاکمیت مردم، حاکمیت قانون و تفکر رقابتی) که به قرن ۱۷ میلادی بر می‌گردد، آن‌ها را بعضا متعارض می‌دانند. همچنین ایشان در بخش دوم سخنرانی خود به تاریخچه شکل گیری و جهت گیری فعالترین حزب‌های سیاسی آمریکا (جمهوری خواه و دموکرات) اشاره می‌نمایند و تغییر و تحول آن‌ها را به بحث می‌گذارند. در اثنای بحث نیز سوالاتی طرح می‌گردد که پروفسور اشنک پاسخ می‌گویند. مترجم فارسی این سخنرانی دکتر سید محمود موسوی (عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم است) است.

این سخنرانی در سال ۱۳۹۶ و در همایش بین المللی ادیان ابراهیمی و همزیستی مسالمت‌آمیز ایراد گردیده است. دکتر حمامی لاله‌زار با استناد به متون مقدس و سخنان علمای دین یهود، ارزشمندی کرامت ذاتی انسان، عام بودن مخاطبان پیام‌های الهی (عدم اختصاص به گروهی مشخص)، قاعده زرین اخلاق، حرمت مال و جان و ناموس آدمی، دیگرخواهی و… را از مهمترین مبانی همزیستی مسالمت‌آمیز از منظر یهودیت عنوان می‌نمایند.

عید قربان، عید بندگی بر همگان مبارک باد

«أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذَا الْيَوْمِ الَّذِي جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمِينَ عِيداً وَ لِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ذُخْراً وَ شَرَفاً وَ كَرَامَةً وَ مَزِيداً أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُدْخِلَنِي فِي كُلِّ خَيْرٍ…»