ایمیل |  سامانه کتابخانه |  سامانه اداری |  سامانه آموزش |  سامانه تغذیه |  انتشارات |  مرکز رایانه |  كانون دانش آموختگان |  سامانه نشریات

عنوان : نشست «بررسی وضعیت فرهنگ و آموزش عالی افغانستان در دهه اخیر» در دانشگاه مفید برگزار شد.
 ۱۳۹۱/۱۱/۲۵
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مفید، نشست «بررسی وضعیت فرهنگ واموزش عالی افغانستان در دهه اخیر» با حضور دکتر مهدوی(نماینده پارلمان افغانستان و موسس دانشگاه غرجستان) وجناب آقای محمد عاملی مدیر فرهنگی دانشگاه مفید روز دوشنبه ۹۱/۱۱/۲۳ در سالن آمفی تاتر دانشگاه مفید برگزار شد.

آقای دکتر مهدوی پیشرفت در آموزش عالی و توسعه فرهنگی را بسیار خوب ارزیابی نمودند؛ اما از نحوه گزینش اساتید و هیئت علمی دانشگاه های دولتی سخت انتقاد نمودند.
این نماینده پارلمان روند بازسازی و پیشرفت را آهسته عنوان نمودند و از نامتوازن بودن توسعه و بازسازی در مناطق مختلف کشور انتقاد نمودند، ایشان بیان داشتند که بودجه عمرانی بسیار بیشتری به مناطق ناامن اختصاص داده شده است اما به مناطق امن کشور که بیشتر مناطق و استان های شیعه نشین هستند کمتر توجه می شود. ایشان سال ۲۰۱۴ را سالی مهم و سرنوشت ساز برای کشور افغانستان برشمردند؛ و انتخابات ریاست جمهوری را بسیار مهم د انستند.

سخنان دکتر مهدوی با پرسش های حاضرین و پاسخ ایشان پایان یافت.
جناب آقای محمد عاملی مدیریت فرهنگی دانشگاه گفت : دانشجویان افغانستانی دانشگاه مفید را جزء دانشجویان برتر دانشگاه معرفی نمودند و از ایشان خواستند با جدیت به این روند صعودی ادامه دهند.

برنامه با اهدای لوح های تقدیر به دانشجویان ممتاز علمی و رتبه های ورزشی و هنری پایان یافت.
این برنامه به همت کانون فرهنگی دانشجویی شرق نو برگزار شد.