عنوان : نقد و پخش فیلم «بوسیدن روی ماه» با حضور عوامل فیلم در دانشگاه مفید
 ۱۳۹۱/۰۷/۳۰

به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد  اکران اختصاصی و نقد و بررسی فیلم  بوسیدن روی ماه  روز يكشنبه 23/7/91 در دانشگاه مفيد برگزارشد.این فیلم، سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری را در جشنواره سی ام فیلم فجر از آن خود کرد.

این جلسه با حضور همایون اسعدیان(کارگردان) ، منوچهر محمدی(تهیه کننده) و رابعه مدنی یکی از بازیگران اصلی فیلم برگزار شد.همایون اسعدیان در پاسخ منتقد جلسه(سجاد احدی) با  مروری بر فیلم سازی خود ،گفت: فیلم ده رقمی را برای این کار کردم که بتوانم هزینه ساخت دو فیلم اصلی خودم یعنی طلا و مس و بوسیدن روی ماه که میل باطنی ام بود، درآورم و پشیمان نیستم.

كارگردان فيلم گفت: در بوسیدن روی ماه ، به هیچ وجه نمی خواستم مخاطب را احساسی کنم و فقط ایثار ، گذشت و عشق بین این دو مادر شهید و فضای واقعی خانواده آنها برایم مهم بود.

در ادامه جلسه منوچهر محمدی ضمن تشکر از دانشگاه برای برگزاری این جلسه، گفت: در طول دوره فعالیتم در سینما، هرگز نخواستم تصویری خلاف واقع از جامعه نمایش داده شود و خیلی حرف های ناگفته در مورد جنگ تحمیلی هشت ساله وجود دارد که قابل بیان نیست، ولی واقعا اتفاق افتاده است.

رابعه مدنی(بازیگر) در ادامه جلسه ، در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت: من فضای جنگ و شهادت را در آن دوران از طریق اطرافیان، اعم از مادران شهید ،خانواده های پیرامونم درک کردم و خیلی خوشحالم که توانستم در این فیلم بازی کنم. سخت ترین لحظه برایم در این فیلم ستاد معراج بود و هنوز که هنوز است با خود می گویم ای کاش می توانستم در آن سکانس، توانایی بیشتری از خود نشان می دادم و بیشتر انرژی می گذاشتم.در پایان جلسه به رسم یادبود ،از عوامل فیلم بوسیدن روی ماه با اهدای جوایزی از طرف امور فرهنگی دانشگاه توسط مدیر محترم فرهنگی(محمد عاملی) تقدیر شد.