دانشجويي و فرهنگي
صفحه جديد

عنوان : مهلت ثبت نام ازدواج دانشجویی تا 30 دی 97 اعلام شد.
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۹
آخرين مهلت ثبت نام بيست و دومين جشن ازدواج دانشجويي 30 دي 97 اعلام شده است.
به گزارش دفتر فرهنگی دانشگاه مفید به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مقررات پذیرش و ثبت‌نام بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی تحت عنوان طرح ملی «همسفر تا بهشت» به شرح زیر می‌باشد:

۱. روند ثبت‌نام

اولین گام برای شرکت در طرح ملی همسفر تا بهشت ثبت‌نام الکترونیکی زوجین دانشجو در سامانه ازدواج دانشجویی Ezdevaj.org است.
۱. ۱. مقررات پذیرش(شرایط و دستورالعمل)

- ملاک شرکت در «همسفر تا بهشت» دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می‌باشد.

- امکان شرکت جاماندگان دوره بیست و یکم و قبل از آن میسر نیست.

- تنها زوجینی که حداقل یک نفر از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد در فاصله زمانی ۱ فروردین ۱۳۹۶ تا ۱ دی ۱۳۹۷ داشته باشند، مجوز ثبت‌نام در سامانه خواهند داشت.

- در مواردی كه هر دو زوج دانشجو باشند، لازم است فقط یک از آن‌ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت ‏نام نمايد.

- امکان ثبت‌نام دانشجویانی که ازدواج مجدد کرده‌اند در سامانه ازدواج وجود ندارد؛ مگر اینکه هر دو نفر زوجین در سنوات ماضی به جشن ازدواج دانشجویی اعزام نشده باشند. در اینصورت ستاد استانی پس از تأیید این مورد، نسبت به نامه‌نگاری با ستاد مرکزی (دفتر مفاد) اقدام نموده تا در صورت صلاحدید، اعزام این زوج و امکان ثبت‌نام آنان میسر شود.

- به منظور قطعی‌نمودن ثبت نام، دانشجويان می‏بایست حداکثر تا يك هفته پس از ثبت‌نام در سامانه، برای تأیید مدارك به دفتر نهاد رهبری دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه نمایند. در صورت عدم وجود دفتر نهاد رهبری در دانشگاه محل تحصیل دانشجویان، می‌بایست زوجین به دفتر نهاد رهبری استان محل سکونت خود و یا رابط فرهنگی دفتر استانی در دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه نموده و نسبت به تأیید مدارك خود اقدام نمایند.
کلیه هزینه‌های ایاب و ذهاب به عهده دانشجویان بوده و ستاد مرکزی (دفتر مفاد) تنها هزینه‌های اسکان، پذیرایی و برنامه‌های فرهنگی آموزشی را بر عهده خواهد داشت.

۱. 2. طرح‌های تشویقی

پس از ثبت‌نام و تائيد مدارک زوجین دانشجو می‌بایست با نصب اپلیکیشن موبایلی «باشگاه ازدواج»در جشنواره «۱۰۱ فیروزه» در مسابقات و طرح‌های تشویقی، فرهنگی و آموزشی شرکت نماید و مدارک دال بر تائيد این مهم را همراه داشته باشند تا در مشهد مقدس تحویل نمایندگان ستاد مستقر در مراکز آموزشی دهند.

۱. 3. نحوه اعزام

در سامانه جدید ازدواج دانشجویی هر زوج دارای یک پنل کاربری یکپارچه بوده که پس از انجام فرآیندهای فوق (تائید مدارک و قطعی شدن ثبت‌نام) می‌بایست با گذراندن درسنامه «زنان و مردان تفاوت‌ها و تفاهم‌ها»و در آزمون آن شرکت نمایند تا امکان انتخاب کاروان و اعزام به مشهد برای آنان به وجود آید.

۲. روند اسکان

- یک روز پیش از تاریخ اعزام زوجین دانشجو به مشهدمقدس، از طریق سامانه پیامکی برای هریک از زوجین نام و آدرس محل اقامت در مشهد ارسال می‌گردد. (جانمایی دقیق محل اقامت زوجین بر روی نقشه پس از ارسال پیامک در سامانه ازدواج قرار داده شده و زوجین با مراجعه به پنل کاربری خود می‌توانند از این امکان نیز بهره‌مند گردند.)

- زوجین دانشجو می‌بایست از ساعت ۸الی۱۲ روز نخست فرآیند پذیرش اسکان، به محل اقامت خود مراجعه نموده و تا روند اسکان آنان توسط نمایندگان ستاد مرکزی تائید گردیده تا اتاق به زوجین تحویل گردد.

- محل استقرار زوجین دانشجو در مشهد مقدس در فاصله تقریبی ۱۰ دقیقه‌ای حرم مطهر و در خیابان پاسداران واقع می‌باشند.

- در کلیه مراکز اقامتی «همسفر تا بهشت» ستاد استقبال«مهر الرضا» حضور داشته که با ارائه بسته فرهنگی و آموزشی و خوشامدگویی ورود زوجین به مشهدمقدس نقشه ۱۰۱ فیروزه تشریح خواهد شد.

دانشجويان گرامي جهت ثبت نام اينترنتي مي بايست تا تاريخ ياد شده به آدرس اينترنتي www.ezdevaj.org مراجعه و فرمهاي مربوطه را تكميل نموده و به دفتر فرهنگي دانشگاه مفيد (آقاي برنامنش) تحويل نمايند.