عنوان : جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته علوم سیاسی (ورودی 1393) دانشگاه مفید برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۵/۰۱
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد، جشن دانش آموختگي دانشجويان رشته علوم سياسي (ورودي 1393) با حضور اساتيد، دانشجويان و خانواده هاي محترم آنها برگزار شد.
در اين مراسم كه روز يكشنبه 31 تير 1397 در تالار دكتر قربان نيا برگزار شد، پس از تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران، جناب آقاي دكتر سيدعلي ميرموسوي (مدير گروه علوم سياسي) ضمن خير مقدم و تبريك اين موفقيت به خانواده ها و دانش آموختگان، به نقش و جايگاه رشته علوم سياسي در جامعه پرداختند.
در ادامه مراسم با حضور اساتيد محترم رشته علوم سياسي به دانش آموختگان حاضر لوح و تنديس اهدا شد.
اين برنامه به همت دانشجويان رشته علوم سياسي و روابط عمومي و كانون دانش آموختگان دانشگاه مفيد برگزار شد.