عنوان : نشست هم اندیشی با موضوع «آسیب شناسی خانواده در دهه چهارم» با حضور دكتر رضا صالحی امیری در دانشگاه مفید برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۲
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد،‌ نشست هم انديشي با موضوع  «آسيب شناسي خانواده در دهه چهارم» با حضور دكتر رضا صالحي اميري (وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي و مدير گروه فرهنگي و اجتماعي پژوهشكده تحقيقات راهبردي) روز چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ در دانشگاه مفيد برگزار شد.

در اين نشست كه با همكاري روابط عمومي و مركز مطالعات اقتصادي دانشگاه مفيد و با حضور اساتيد و دانشجويان دانشگاه مفيد و همچنين كارشناسان و دست اندركاران حوزه آسيب هاي اجتماعيِ دانشگاه ها، دستگاه ها و نهادهاي مرتبط استان (استانداري، بهزيستي، مراكز مشاوره و ...) برگزار شد، جناب آقاي دكتر صالحي اميري ضمن اشاره به جايگاه بسيار مهم و تعيين كننده خانواده بعنوان يكي از مهمترين اركان نظام اجتماعي جامعه ايران، با ارائه آمارهاي متعدد به تبيين وضعيت فعلي اين نهاد مهم پرداخته و ضمن برشمردن مهمترين آسيب هايي كه دامنگير اين نهاد حياتي شده است، راهكارهاي پيشنهادي خود براي حل معضلات و مواجهه با آسيب هاي اين حوزه را تشريح نمودند. در ادامه نشست آقاي دكتر اميري ضمن استماع نظرات كارشناسان و اساتيد حاضر در سالن به سؤالات طرح شده پاسخ دادند.