عنوان : همایش ملی «نقد متون و كتب علوم انسانی» با همكاری دانشگاه مفید برگزار می شود.
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد، همايش ملي«نقد متون و كتب علوم انساني» با همكاري دانشگاه مفيد در تاريخ ۳۰ آذر ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.
شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی نظر به اهمیت و جایگاه نقد در تحول و ارتقای دانش به ویژه در حوزه­ های تخصصی علوم انسانی و در چارچوب برنامه­ های راهبردی و سیاست­ هایش، با حـمایـت و هـمکاری پژوهـشگاه عـلوم انـسانی و مـطالعات فـرهنگی به پاس بیش از دو دهـه تجربه حرفه­ ای در حوزه بررسی و نقد متون و کتب علوم انسانی دانشگاهی و حوزوی، در نـظر دارد اولین همایش ملی را با عنوان «نقد متون و کتب علوم انسانی» همراه با بازشناسی و نکوداشت دو دهه فعالیت شورای بررسی متون برگزار نماید.

از همه استادان محترم و صاحب­نظران محقق دعوت می شود با ارائه مقالات تخصصی در این مهم بر غنای این همایش بیافزایند.
جهت كسب اطلاعات بيشتر به نشاني اينترنتي conf.isc.gov.ir/rtbh96 مراجعه فرماييد.